Er zijn 63 ouders in Groningen

Zoek jij een oppasser in Groningen? Kijk op Oppasland.nl!

Groningen is dé studentenstad van Nederland bij uitstek. Ieder jaar zijn er wel 50.000 studenten bezig met hun toekomst. Veel studenten hebben naast hun studie een bijbaantje om alle studiekosten te kunnen betalen. Het werk dat veel studenten zouden kiezen om een extra zakcentje bij te verdienen is oppaswerk. Dit is leuk werk en biedt veel voldoening.

Wanneer je alleenstaande moeder of vader bent of een gezin hebt dat uit twee werkende ouders bestaat, dan kan het handig zijn om wat hulp in huis te halen. Zo kun je denken aan een schoonmaker die het huishouden op pijl houdt en een oppasser die de kinderen alle liefde geeft die ze nodig hebben. Heb je ook een druk leven, woon je in Groningen of omgeving en kun je wel wat hulp gebruiken met betrekking tot de kinderen? Zoek dan naar een geschikte oppasser voor jouw kinderen in Groningen op Oppasland. Naast de studenten in Groningen zijn ook anderen op zoek naar een leuk bijbaantje als oppasser in Groningen. Wanneer je zoekt naar een geschikte oppasser is het goed om even stil te staan bij wie je graag wilt inhuren. Is dit iemand met veel ervaring? Of juist iemand met weinig ervaring die misschien een lager uurtarief in rekening brengt? Zoek je naar een ouder persoon of een scholier? Wil je iemand die bij jou in de wijk woont of ergens anders in Groningen? Alles is mogelijk bij Oppasland.

Ontdek de mogelijkheden bij Oppasland

Bij Oppasland kun je als gezin op zoek gaan naar een oppasser, en oppassers kunnen op zoek gaan naar ouders. Oppasland werkt hierbij heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is je registreren op Oppasland. Dit is volledig gratis. Voor het gebruik van Oppasland worden er namelijk geen kosten in rekening gebracht. Nadat je je hebt geregistreerd maak je een profiel aan. Geef hierbij informatie over het gezin. Denk hierbij aan: hoeveel kinderen je hebt, hoe oud je kinderen zijn, en voor hoeveel uur je een oppasser zoekt. Heb je een profiel aangemaakt, dan is het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte oppasser. Bij Oppasland zijn er drie soorten oppassers: oppassers zonder diploma, gediplomeerde gastouders en gastouderbureaus. Zoek naar het type oppasser dat jou aanspreekt. Kijk hierbij ook of de uren en dagen wanneer de oppasser beschikbaar is overeenkomen met de uren waarin jij een oppasser nodig hebt. En vergeet niet om te kijken naar het uurtarief. Zo kan een jongere oppasser een lager uurtarief vragen dan een oudere oppasser. Let hier goed op. Heb je een geschikte oppasser gevonden? Neem daarmee dan contact op en maak kennis met elkaar. Zo kun je onderling afspraken maken en heb je voor je het weet een helpende hand gevonden. Oppassers kunnen ook op zoek gaan naar ouders. Denkt een oppasser geschikt te zijn voor jouw kinderen? Dan kan hij of zij je een bericht sturen. Vergeet niet om kennis te maken met elkaar voordat je een oppasser inhuurt. Zo weet je zeker dat jouw kinderen in goede handen zijn.

Wil je meer weten? Kijk dan eens rond op de website van Oppasland. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van de klantenservice.