Er zijn 72 ouders in Den Haag

Zoek jij een oppas in Den Haag? Kijk op Oppasland!

Den Haag is de derde stad van Nederland als je kijkt naar het aantal inwoners. In totaal wonen er bijna 527.000 mensen en dit aantal groeit steeds verder. Er zijn veel gezinnen met kinderen te vinden in Den Haag, maar ook veel studenten. Den Haag is niet zomaar een studentenstad, maar het is de snelst groeiende studentenstad van Nederland.

Studenten kunnen niet altijd bij hun ouders terecht als ze de studiekosten moeten betalen. Veel studenten zoeken een bijbaantje waarvan ze de kosten kunnen betalen. Eén bijbaantje die erg geliefd is onder studenten, maar ook onder anderen is het werk als oppas. Oppassers die op zoek gaan naar werk in Den Haag vinden hun bijbaantje op Oppasland. Er zijn namelijk veel werkende ouders in Den Haag. Terwijl de ouders aan het zwoegen zijn, moeten kinderen de liefde en aandacht van hun ouders missen in de tijd dat ze niet bij elkaar zijn.

Oppas nodig?

Ben jij ook onderdeel van een werkend gezin of ben je een alleenstaande, maar werkende vader of moeder? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken als het gaat om je kinderen. Wanneer je je kinderen de liefde en aandacht wil laten voelen als jij aan het werk bent, dan is een oppasser dé redder in nood. Oppassers zijn betrouwbaar en vinden het leuk om op kinderen te passen. Iemand die werk zoekt als oppasser hoeft geen papieren te hebben, maar is specifiek op zoek om ouders uit de brand te helpen en heeft juist de tijd voor jouw kinderen die jij mist.

Hoe vind ik een oppas in Den Haag?

Een oppasser vinden voor jouw kinderen in Den Haag is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden bij Oppasland. Oppasland is een online verzamelplek voor ouders en oppassers. Ouders kunnen bij Oppasland op zoek gaan naar een geschikte oppas in de buurt en oppassers gaan op zoek naar werk.

Registreren is kosteloos

Registreren en gebruik maken van de website is helemaal gratis. Zo willen we het voor iedereen mogelijk maken om een oppas te vinden. Als je je hebt geregistreerd maak je een profiel aan van je gezin. Hierin geef je aan hoeveel kinderen je hebt en hoe oud ze zijn, wanneer je iemand nodig hebt om op te passen en voeg je een leuke foto toe. Daarna kun je wachten tot een oppasser geïnteresseerd is om op jouw kinderen te passen. Zodra iemand contact opneemt ontvang je hiervan een e-mail. Als er een match is, dan is het altijd aan te raden om een kennismakingsgesprek te houden zodat je kunt kijken of er een klik is. Wachten tot een oppasser contact opneemt is niet nodig als je dit niet wilt. Je kunt namelijk zelf ook op zoek gaan naar een oppasser in de buurt. Oppassers maken namelijk zelf ook een profiel aan waar ze belangrijke informatie voor ouders in zetten. Hier kun je bijvoorbeeld lezen hoeveel ervaring de oppasser heeft, op hoeveel kinderen hij of zij wil passen en wat het uurtarief is.

Heb je vragen over Oppasland? Kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen pagina. Hier staan de meest gestelde vragen met duidelijke antwoorden op een rijtje. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze Klantenservice. We staan graag voor je klaar op werkdagen van 9:00 uur tot 16:30 uur.