Er zijn 101 ouders in Amsterdam

Zoek jij een oppas in Amsterdam?

Misschien komt deze situatie je bekend voor. Altijd druk bezig met van alles en nog wat: de boodschappen, het werk en dan ook nog eens de zorg voor de kinderen. Natuurlijk doe je dit met alle liefde, maar soms wordt het je even te veel. Als je je gezin goed wilt onderhouden en daardoor allebei aan het werk moet, dan schiet de aandacht voor de kinderen er wel eens bij in. Hierdoor kan het een goed idee zijn om de zorg voor de kinderen op bepaalde momenten even uit handen te geven. Dit kan tijdelijk zijn, maar ook standaard voor een paar uur in de week. Het bieden van een helpende hand komt vaak van goede, zorgzame oppassers. Denk daarom eens na over de voordelen van een oppasser.

Woon je in Amsterdam, of in de buurt van Amsterdam , dan is de kans groot dat er ook een oppasser bij jou in de buurt woont. Met een stad waarin ruim 821 duizend inwoners zijn, zijn er mensen genoeg die het leuk vinden om een extra zakcentje te verdienen. Dit kunnen bijvoorbeeld scholieren of studenten zijn, maar ook moeders of vaders die met alle liefde op een ander kindje passen.

Hulp nodig? Kies de oppas die bij jouw gezin past

Oppasland biedt dé oplossing op het gebied van werk voor oppassers en geschikte oppassers voor drukke ouders. Oppassers kunnen zich eenvoudig aanmelden om te zoeken naar werk, en ouders kunnen zich aanmelden om te zoeken naar oppassers. Registreren bij Oppasland is volledig gratis en zo gedaan. Het enige wat je hoeft te doen is een profiel aanmaken. Hierbij geef je informatie over je gezin, zoals hoeveel kinderen je hebt, welke leeftijd je kinderen hebben, en voor hoeveel uur per week je een oppasser zoekt. Vervolgens kijk je of er een leuke oppasser voor je bij zit die in Amsterdam of omgeving woont. Heb je een geschikte oppasser gevonden, neem daar dan contact mee op. Zo kun je onderling afspraken maken en kun je kennis met elkaar gaan maken.

Net zoals ouders een profiel aan kunnen maken, kunnen oppassers dit ook doen. De oppasser geeft informatie over zichzelf, het uurtarief en de beschikbaarheid. Zo kunnen oppassers, net zoals ouders, ook op zoek gaan naar een gezin in Amsterdam.

Voordat je op zoek gaat naar een geschikte oppasser is het goed om even stil te staan bij het type oppasser dat je zoekt. Bij Oppasland zijn er namelijk drie verschillende type oppassers. Zo heb je de zogenaamde “oppassers” die niet gediplomeerd zijn en voornamelijk op zoek zijn om een extra zakcentje bij te verdienen. Dit kunnen jongere mensen zijn, maar ook oudere. Daarnaast heb je de gastouders die professionele oppassers zijn. Deze oppassers zijn gediplomeerd en zijn vaak meerdere uren beschikbaar. Tenslotte melden gastouderbureaus zich aan op Oppasland. Dit zijn speciale bureaus waar gastouders werken. Bij gastouderbureaus heb je vaak te maken met meerdere kinderen. Daarnaast worden er vaak ook vaste oppastijden gehanteerd. Bedenk zelf waar je naar op zoek bent en kies dan de meest geschikte oppas uit voor jouw kinderen. Voor je het weet heb je een liefdevolle oppas gevonden.