Oppas Vlaardingen

Vroeg of laat komt elke ouder een moment tegen dat je oppas nodig hebt, maar je niet wéér op opa en oma wilt leunen. Ze passen natuurlijk met alle liefde van de wereld op je kleintjes, maar soms voel je je zelf bezwaard om ze te vragen. Op die momenten is het heel fijn om een leuke oppas achter de hand te hebben, die precies weet hoe hij of zij met je kinderen om moet gaan. Natuurlijk klinkt dit als een ideaalbeeld, maar waar vind je zo iemand? Zoek niet verder. Bij Oppasland staan honderden oppassers ingeschreven die graag op jouw kinderen letten als jij even van huis bent. Meld je daarom vandaag nog gratis aan bij Oppasland en vind die oppas die bij jullie past.

Hoe werkt Oppasland?

Bij Oppasland snappen we maar al te goed dat het kiezen van een oppas een kwestie van gevoel is. Wat de ene ouder als positief ervaart, kan de andere ouder vreselijk vinden. Daarom willen wij je ook vrijlaten bij het maken van je keuze. Wij koppelen je niet aan een bepaalde oppas, maar laten je zelf op onderzoek uit gaan in de hoop dat je de leukste oppas zelf kiest. Kijk tussen de vrolijke gezichten op ons oppasplatform en laat je leiden door je gevoel. Je zult zien dat je zelf heel goed weet wie je je kinderen toevertrouwt en hoe je zelf met een gerust hart van huis kunt gaan.

Veilig een oppas kiezen

Natuurlijk wil je niet alleen op je gevoel afgaan. Gezelligheid is erg belangrijk, maar veiligheid vind je waarschijnlijk nóg belangrijker. Om zeker te weten dat de oppas een veilige keuze is voor jou en je gezin, kun je vragen naar een Verklaring Omtrent het Gedrag. Dit klinkt gelijk heel zwaar, maar het is niets minder dan een verklaring van de overheid dat de oppas nooit iets gedaan heeft wat jouw kind in gevaar zou kunnen brengen. Je kunt de oppas altijd vragen om een VOG – zoals deze verklaring eigenlijk altijd genoemd wordt. Ze hoeven hiervoor zelfs niet meer langs de gemeente, want je kunt de VOG aanvragen via Oppasland. Voor een kleine vergoeding zetten wij de gegevens klaar bij Dienst Justis, zodat de oppas dit vanuit huis kan regelen.

Een oppas zoeken in Vlaardingen via Oppasland

Nu vraag je je misschien af hoe je precies die leuke oppas in Vlaardingen vindt via Oppasland. Simpel, je meldt je gratis aan en maakt een profiel! In dat profiel kun je oppassers precies vertellen wat voor oppas je zoekt en wat je van ze verwacht tijden het oppassen. Hoeven ze alleen op de kinderen te letten, of zou je het ook heel fijn vinden als er nog even afgewassen wordt of dat de stofzuiger even snel door de woonkamer gaat. Je zult waarschijnlijk ietsje meer moeten betalen voor deze klusjes, maar er zijn genoeg oppassers die dit met alle liefde doen. Schrijf dit wel altijd op je profiel, zodat een oppas die dit niet ziet zitten gelijk verder kan zoeken.

Lees ook: Wat doet een oppas? Alle taken op een rij.

Berichten ontvangen in je inbox

Zodra je je profiel online zet op Oppasland, kunnen oppassers deze zien en er ook op reageren. Dit doen ze door je een bericht te sturen via ons goed beveiligde berichtensysteem. Je ontvangt deze berichten in je Oppasland inbox en maak je maar geen zorgen: we sturen je altijd even een mailtje dat hier een bericht staat. Je kunt altijd gratis reageren op de berichten in je inbox, zodat je helemaal gratis gebruik kunt maken van Oppasland. Alleen degene die als eerste berichten wil versturen, betaalt hiervoor. Is dat ook wat jij graag wilt, omdat je snel een oppas nodig hebt? Upgrade je account dan naar Premium. Met een Premium Account kun je namelijk zelf berichten versturen aan alle oppassers en gastouders in Vlaardingen en zij kunnen gratis reageren. Zo wordt het extra makkelijk om snel een leuke oppas te vinden via Oppasland. Om gebruik te maken van het Premium Account betaal je maandelijks een vast bedrag, maar maak je geen zorgen: je zit nergens aan vast. Je kunt het Premium Account namelijk altijd stopzetten als je het niet meer nodig hebt. Wel zo eerlijk en ook wel zo makkelijk. Succes bij het vinden van een leuke oppas in Vlaardingen!

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Vlaardingen?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Vlaardingen?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Vlaardingen?