Er zijn 357 oppassers in Utrecht

Oppasland zoekt een oppas in Utrecht

Utrecht is een grote stad in het midden van ons land met veel jongeren en relatief weinig ouderen. Dat er zoveel jongeren zijn komt mede door het grote aantal studenten. Utrecht is een echte studentenstad doordat er veel populaire onderwijsinstellingen zijn. De Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht zijn de grootste en trekken ieder jaar veel studenten aan. Naast deze studenten is er sprake van een jonge populatie omdat er veel kinderen zijn. In Utrecht blijven veel ouders na het ouderschap in de stad wonen. Het is niet voor niets de stad met het meeste aantal kinderen tot 4 jaar, vergelijkend met de 38 grootste steden in Nederland. Pas op latere leeftijd trekken mensen naar plaatsen buiten de stad om de rust op te zoeken.

Word oppas in Utrecht

Er zijn dus veel studenten en veel jonge kinderen te vinden in Utrecht. Dit zorgt ervoor dat er veel werk is in het oppassen op kinderen. Woon jij in Utrecht? Ben jij student of heb je gewoon tijd over om een extra zakcentje te verdienen? Ben je daarnaast ook nog eens dol op kinderen? Wordt dan oppasser in Utrecht.

Ontdek de voordelen van oppaswerk

Oppaswerk is leuk werk waarbij je misschien niet eens door hebt dat je aan het werk bent. Als je het leuk vindt om met kinderen om te gaan dan kan oppaswerk goed bij je passen. Werken als oppasser in Utrecht biedt heel veel voordelen. Zo kun je zelf je uren bepalen. Wanneer je student bent, is het logisch dat je niet alle tijd van de wereld hebt, maar ook naar college moet. Als oppasser geef je aan wanneer je wel beschikbaar bent en werk je in deze uren. Daarnaast bepaal je je eigen uurtarief. Wanneer je eerder op kinderen hebt gepast en ervaring hebt opgedaan, dan kun je erover nadenken om een hoger uurtarief te vragen dan iemand die geen ervaring heeft. Bovendien kun je bij jou thuis oppassen of, als je misschien niet genoeg plek hebt, oppassen bij het gezin thuis. Natuurlijk maak je samen met ouders de afspraken zodat je allebei tot een goede samenwerking kunt komen. Zo weten jullie allebei waar jullie aan toe zijn.

Oppaswerk is voor iedereen die van kinderen houdt

Als je oppasser wilt worden heb je geen diploma nodig. Er worden geen eisen gesteld aan een oppasser. Het enige wat nodig is, is de tijd om op te passen en je liefde voor kinderen. Je kunt je GRATIS aanmelden bij Oppasland als oppasser in Utrecht. Dit is helemaal gratis en je hoeft je niet druk te maken om kleine lettertjes. Maak een profiel aan zodat jij jezelf presenteert als die geschikte oppas waar het gezin naar op zoek is. Heb je ervaring in oppaswerk? Vermeld dit dan in je profiel. Dit kan voor ouders een voordeel zijn in het vinden van een oppas. Nadat je profiel gemaakt is kunnen ouders jou vinden en contact met je opnemen. Maar hierop wachten is niet nodig. Jij kunt namelijk ook zelf op zoek naar ouders in de buurt en contact opnemen met hen. Zo kun je al heel snel een nieuwe carrière hebben gevonden als oppasser in Utrecht.