Er zijn 747 oppassers in Rotterdam

Word jij oppasser in Rotterdam? Dat kan via Oppasland.

Rotterdam, de op één na grootste stad van Nederland. Een stad met een inwoneraantal van maar liefst 634.000 mensen met verschillende achtergronden. In het jaar 2009 telde Rotterdam maar liefst 173 verschillende nationaliteiten!

De stad groeit de afgelopen jaren steeds verder, mede door immigranten die trekken naar de grote steden. Het is ook niet zo vreemd dat mensen juist naar Rotterdam trekken. Rotterdam is namelijk een stad met veel mogelijkheden. Naast de grootste haven van Europa, die lange tijd de grootste was van de hele wereld, heeft Rotterdam nog veel meer te bieden. Zo is er veel werkgelegenheid doordat er veel bedrijven zijn, wat ook weer leidt tot een groei van gezinnen. Het aantal baby’s neemt de laatste jaren dan ook toe wat weer heeft geleid tot een snelle groei van het aantal inwoners.

Omdat er veel werkgelegenheid is in de grote steden, zijn er veel gezinnen waarbij beide ouders aan het werk zijn. Ondanks dat de ouders aan het werk zijn en dus niet op de kinderen kunnen passen, hebben de kinderen wel veel liefde en aandacht nodig. Een beetje verwennen van de kinderen is niet altijd verkeerd. Ben jij dol op kinderen en verwen je ze graag? Heb jij wel een paar uurtjes per week over om een extra zakcentje te verdienen? Meld je dan aan als oppasser in Rotterdam bij Oppasland.nl.

Oppasland is voor iedereen die een handje wil helpen

Als je oppaswerk zoekt, dan heb je hiervoor geen diploma nodig. Oppaswerk is voor iedereen die gek is op kinderen. Je vindt oppaswerk wanneer je je aanmeldt op Oppasland.nl. Oppasland is een grote website waarop je oppaswerk kunt vinden in Rotterdam, maar ook in andere plaatsen in Nederland. Zowel oppassers als ouders melden zich aan op Oppasland. Ouders gaan op deze manier op zoek naar een geschikte oppas en jij als oppasser meldt je als werkzoekende. Het draait allemaal om vinden en gevonden worden.

Ontdek de mogelijkheden

Het aanmelden op Oppasland is geheel gratis. Zo willen we oppassen toegankelijk maken voor iedereen die hierin geïnteresseerd is. Bovendien is het aanmelden als oppasser zeer eenvoudig en helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is te zorgen voor een registratie en het maken van een profiel. Met dit profiel geef je informatie over jezelf die handig is om te weten voor ouders. Het is voor ouders belangrijk om een goede en betrouwbare oppasser te vinden. Laat dit zien in je profiel. Geef aan wie je bent, hoeveel uur je wilt werken en wat je uurtarief is. Vergeet niet een leuke foto van jezelf toe te voegen zodat ouders een goed beeld van je krijgen. Ouders kunnen jou vinden als ze zoeken naar een oppasser in Rotterdam, maar tegelijkertijd kun jij ook op zoek naar een gezin in de buurt. Heb je leuke ouders gevonden, stuur ze dan een bericht waarin jij aangeeft dé ideale oppasser te zijn die ze uit de brand kan helpen. Stel vragen en plan een kennismakingsgesprek in. Zo kun je duidelijke afspraken maken en kun je ontdekken of er een klik is. Meer weten over oppaswerk in Rotterdam? Bekijk dan onze website of neem contact op met de klantenservice.