Er zijn 306 oppassers in Groningen

Word oppasser in Groningen via Oppasland!

Groningen is de jongste stad van Nederland. Hiermee wordt bedoeld dat de stad niet het jongst is qua bestaan, maar gemiddeld gezien de jongste inwoners heeft. De stad Groningen heeft namelijk de meeste studenten van alle steden in Nederland. Veel studenten zijn op zoek naar een bijbaantje om de studiekosten van te betalen. Ben jij ook student en ben je op zoek naar een leuke bijbaan om een extra zakcentje te verdienen? Word dan oppasser in Groningen via Oppasland!

Groningen en zijn inwoners

In de stad Groningen wonen ruim 200.000 mensen. Het aantal jongeren neemt de laatste jaren flink toe. Van alle Groningers behoort ruim 12 procent tot de jongeren met een leeftijd van 0 tot 14 jaar. Als je kijkt naar het aantal studenten, dan valt deze groep binnen een percentage van maar liefst 25 procent. Je kunt dus wel zeker zeggen dat Groningen veel jonge inwoners heeft.

Oppassen begint bij Oppasland

Als je als student op zoek bent naar een bijbaantje in Groningen dan heb je die zo gevonden. Helemaal wanneer je het leuk vindt om op kinderen te passen. Ook als je niet meer studeert, maar bijvoorbeeld zelf kinderen hebt en je vindt het leuk om ook op andere kinderen te passen, dan is oppaswerk leuk om te doen. Oppaswerk vult vaak een aantal uren in de week. Net genoeg om werkende ouders een helpende hand te bieden.

Wanneer je kiest voor oppaswerk heb je veel dingen zelf in de hand. Zo bepaal je zelf hoeveel uur je beschikbaar bent om op te passen. De één wil bijvoorbeeld maar een paar uurtjes oppassen terwijl de ander juist graag hele dagen oppast. Zo is iedereen weer anders en biedt oppaswerk veel flexibiliteit. Je kunt eenvoudig jouw beschikbaarheid doorgeven op Oppasland. Daarnaast bepaal je zelf je uurtarief. Heb je geen ervaring, dan zou dit uurtarief lager kunnen zijn dan bij iemand die jarenlange ervaring heeft.

Je begint met je carrière als oppasser bij Oppasland. Oppasland is een platform waarop zowel ouders als oppassers zich aanmelden. Het aanmelden en gebruik maken van de website is volledig kosteloos voor iedereen. Maak een profiel aan en voeg je toe bij de rest van de oppassers. Vermeld in je profiel zoveel mogelijk informatie die belangrijk is voor ouders. Voeg een leuke foto van jezelf toe om een goede indruk te maken.

Heb je een profiel gemaakt? Start dan je zoektocht naar een gezin in de buurt. Dit doe je door te zoeken naar ouderprofielen. Bij Oppasland kun je zoeken naar een specifieke plaats waarin je op zoek bent naar oppaswerk. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar werk in Groningen? Zoek dan juist in deze plaats. Er is altijd wel een gezin in de buurt die zit te wachten op jouw hulp.

Heb je even geen tijd om te zoeken naar een gezin? Ouders kunnen ook op zoek gaan naar jou zodra je een profiel hebt aangemaakt. Het is dus goed mogelijk dat je binnen no-time een nieuwe baan hebt gevonden. Een baan die je voldoening geeft en waarmee je ouders en kinderen blij maakt. Ben je gek op kinderen en wil je een nieuwe start maken in je carrière als oppasser? Schrijf je dan vandaag nog gratis in op Oppasland.nl.