Er zijn 434 oppassers in Den Haag

Word jij oppasser in Den Haag?

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en is qua inwoneraantal de op twee na grootste stad van Nederland. Den Haag heeft inmiddels al ruim een half miljoen inwoners en dit inwoneraantal stijgt nog steeds. Net als de andere grote steden in Nederland komt deze groei door het toegenomen aantal immigranten die naar de stad zijn getrokken en ook door de toename van het aantal baby’s dat is geboren. Ruim 15 procent van de inwoners in Den Haag is 12 jaar of jonger. Aangezien dit percentage verder zal stijgen zal het aantal oppassers ook moeten toenemen. Dit betekent dus een groeiende markt binnen de economie. Wil jij hier een steentje aan bijdragen? Woon jij in Den Haag of hier vlakbij en heb je wel een paar uurtjes per week tijd om een ander te helpen? Word dan oppasser in Den Haag en meld je aan op Oppasland! Oppassen betekent zelf in de hand hebben hoeveel je wilt werken. Oppaswerk biedt veel flexibiliteit. Maar niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens hartstikke leuk! Als het je aanspreekt om met kinderen leuke dingen te doen, zoals knutselen, tekenen of misschien wel hutten bouwen, dan is de kans groot dat je oppaswerk in Den Haag ook leuk zult gaan vinden.

Geen diploma? Geen probleem!

Heb je geen ervaring of diploma? Dan is dit geen probleem. Bij Oppasland kun je je gratis aanmelden als oppasser zonder dat je voor dit vak hebt geleerd of al eens eerder hebt gedaan. Als je je hebt geregistreerd maak je een profiel aan waarin je jezelf aanbiedt als oppasser in Den Haag. Hierin geef je een goed beeld van jezelf weer om een goede indruk te maken op ouders die op zoek zijn naar een oppasser. Vermeld wie je bent, wat je doet, of je ervaring hebt met het oppassen op kinderen en voeg een leuke foto toe. Vervolgens kun je op zoek gaan naar ouders in de buurt. Heb je een leuk gezin gevonden? Stuur ze dan een bericht. Dit bericht komt rechtstreeks aan bij de ouders. Zijn ze geïnteresseerd, dan kunnen ze je vragen stellen of uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Zo weet je snel of er een klik is en of jij oppaswerk hebt gevonden.

Alle voordelen op een rijtje

Registreren en gebruik maken van Oppasland is volledig gratis. Er komen geen kosten bij kijken. Zo willen we oppassen voor iedereen mogelijk maken. Daarnaast is het zoeken naar oppaswerk zeer eenvoudig dankzij een duidelijk overzicht van profielen van ouders bij jou in de buurt die op zoek zijn naar een oppas. Andersom kunnen ouders zelf ook op zoek gaan naar geschikte oppassers in de buurt. Hebben ouders jou gevonden en spreekt jouw profiel hen aan? Dan ontvang je een persoonlijk bericht. Een ander voordeel van Oppasland is dat je alles zelf in de hand hebt. Je geeft zelf de uren door wanneer je beschikbaar bent voor oppaswerk en je bepaalt zelf hoeveel je wilt verdienen per uur. Heb je een gezin gevonden waarbij je gaat oppassen, maar wil je graag nog meer uren maken? Geen probleem, zoek dan naar een tweede gezin waarbij je gaat oppassen. Oppaswerk vinden was nog nooit zo makkelijk!